La Gokniven slipe kniven for deg!


Jeg har lang erfaring med knivsliping etter å ha arbeidet i kjøttindustrien i over 40 år.  Derfor kan jeg utføre sliping og polering av kniver med glatt egg på en profesjonell måte i mitt slipeverksted på Skedsmokorset. Knivene slipes på en hurtig avvirkende slipestein med kjøling. Dette gjør at knivene får en egg som er svært skarp og lett og vedlikeholde i lang tid.

Sliping hjemme på kjøkkenbenken krever tålmodighet, riktig utstyr og en god porsjon med øvelse. Dette fører til at mange har behov for å få en profesjonell knivsliper til å gjøre jobben. For å holde eggen vedlike hjemme kan jeg anbefale utstyret du finner under sliping og vedlikehold.


Prisliste

Sliping og Polering av:

Vanlige kjøkkenkniver: 130,-

Tollekniver med lang egg: 160,-

Samekniver: 160,-

Øks: 200,-

Veiledende prisliste hvor alle priser er inkludert merverdiavgift.

Merk: Prisen for sliping og polering av kniveggen vil variere med størrelsen på bladet og hvilken grad eggen er skadet.

Reparasjoner

Reparasjoner av hakk og brukket tupp varierer avhengig av skade. Ofte ligger prisen mellom kr 50 – kr 150, i tillegg til prisen for slipingen.

Hos Skjærsliper Lundsvoll kan du bestille knivsliping på følgende måter:

E-post: Du kan sende en e-post til asbjorn@gokniven.no
Telefon: 90098718

Oppmøte på mitt verkstedet:

Vi avtaler en tid på mitt verksted på Skedsmokorset der jeg kan slipe mens du venter.  Jeg demonstrerer gjerne bruk av vedlikeholdsverktøy som bryne eller skjærpestål om det er ønskelig. På verkstedet finnes også fullt vareutvalg av jakt- og kjøkkenkniver og slipeutstyr til salgs.

Du kan betale med vipps, bankkort eller kontanter.

Se veibeskrivelse nederst på forsiden.

Post: 

Du kan sende meg kniver (med glatt egg) til min postadresse:

Asbjørn Lundsvoll
Eventyråsen 3
2020 Skedsmokorset

Send meg gjerne sporingsnummeret på pakken på min mobiltelefon nummer 90098718. Da får jeg som regel plukket opp knivene tidligere på posten.

Så snart knivene er ferdig slipt, kontakter jeg kunden via telefon eller mail. Kunden får da mitt Vipps nummer og kan overføre det avtalte beløp. Så snart beløpet er bekreftet inn på min konto, sendes knivene pr post. Fraktprisen blir da kr 150,-

NB! Det er meget viktig å pakke knivene godt inn og spesielt tuppen på kniven. Denne kan lett skjære seg gjennom pakken ved for dårlig innpakking.
Husk også å merke sendingen godt med navn, telefonnummer, returadresse og  mailadresse (da får du varsling når knivene er på vei til deg).

Pakkeveiledning for kniver til sliping.