Innpakking av kniver før sending

Når du sender kniver i posten, er det meget viktig å pakke knivene godt inn. Særlig er det skummelt dersom tuppen av kniven skjærer seg gjennom pakken under sending. Derfor setter vi på en liten plastbit på tuppen. Et tips kan være å skjære av en liten bit av en hageslange. 

Her er en liten steg for steg forklaring på hvordan du kan gjøre det:

1) Kutt av en bit på ca 1,0 – 1,5 cm lengde av for eksempel en hageslange.

2) Skjær et lite hakk i ene sida på slangebiten og tre tuppen av kniven inn i dette hakket. 

3) Pakk knivbladet inn i papir og sørg for at det sitter godt. Vær særlig oppmerksom på tuppen av kniven.

Dersom det er kniver som bare skal slipes på ene siden (slik japanerne gjør med enkelte sushikniver), er det fint om du legger ved tydelig informasjon på kniven med beskjed om dette. Er det brukne tupper og du ønsker en spesiell profil på bladet etter reparasjon, kan du gjerne tegne på bladet med tusj der du ønsker den gjenværende bladkanten skal gå, eller legge ved en skisse av den nye bladprofilen. Dersom det ikke medfølger slik informasjon, så brukes skjønn.

Informasjon som må følge kniven:

  • Fullt navn
  • Postadresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Når jeg er ferdig å slipe knivene, vil jeg kontakte kunden så raskt som mulig via telefon eller mail. Kunden får da mitt Vipps nummer og kan sette inn det avtalte beløp. Returporto er kr 150,- (inkl.MVA). Så snart beløpet er på min konto, sendes knivene i retur via posten.